Over ons

Duurzaam afvallen met hulp Wij helpen u om uw individuele doelen te bereiken.

 

Het is niet ongebruikelijk dat de fouten van overgewicht in het dagelijks leven worden aangetroffen. Het zijn vaak onze eigen gewoontes die niet goed zijn voor het lichaam en ervoor zorgen dat het display op de weegschaal gewoon niet naar beneden wil omdat je simpelweg geen gewicht verliest.

Tijdens de afslankcoaching met Jan Bahmann en zijn team wordt u getoond hoe u uw dagelijks leven opnieuw kunt vormgeven en hoe u nieuwe gewoontes kunt aanleren. Uw huidige dagelijkse leven wordt onderzocht om u te laten zien wat heeft geleid tot uw gewicht.

Dan, en dat is vooral belangrijk, gaat het om het behouden van je eigen gewicht en dat is vaak de uitdaging. Maar ook hier word je niet alleen gelaten. Duurzaam afvallen en je nieuwe gewenste gewicht behouden kan alleen als je bereid bent steeds weer aan jezelf te blijven werken.

Inhoud coaching – ​individueel, creatief en effectief

Als het gaat om coaching bij afvallen met Jan Bahmann, is het allerbelangrijkste dat het goed met je gaat. De coaching en de inhoud ervan zijn altijd gebouwd op drie hoofdpijlers, die het fundament ondersteunen en ervoor zorgen dat niets instort. Daarnaast zorgen Jan Bahmann en zijn team er altijd voor dat de coaching zelf individueel wordt aangepast aan de individuele behoeften en het dagelijks leven van de deelnemers.

Verhoog uw eigen activiteit

Actief zijn, bewegen en misschien de ene of de andere sporteenheid opnemen in het dagelijks leven kan gewichtsverlies ondersteunen. De dag is natuurlijk wel beperkt in de tijd. Een fulltime werkende moeder met twee kinderen vindt het vaak moeilijk om elke dag te sporten - in tegenstelling tot een alleenstaande zonder kinderen en met een vaste dagelijkse routine. Jan Bahmann zoekt samen met u uit hoe u blijvend meer activiteit in uw dagelijks leven kunt brengen. Ja, sporten is belangrijk en natuurlijk is krachttraining ook goed voor je lichaam, want hoe meer je beweegt, hoe sneller je afvalt. Maar wat heeft het voor zin om elke dag aan de haak of aan de boef te sporten als je na korte tijd niet meer verder kunt omdat je er simpelweg geen tijd voor hebt. Ook hier bespreken we individueel hoe het huidige dagelijkse leven er qua activiteit uitziet, hoe je meer kunt bewegen en vooral hoe je dit blijvend in je dagelijks leven kunt integreren zonder al snel de zin te verliezen om het nog een keer te doen.